crysisremastered
Crysis Remastered med "Can it run Crysis"-modus er tøft selv for de nye RTX 30-kortene.

Annonse


Takler vi Crysis Remastered? Gjør dette for best bilde og ytelse

Oppdatert, 23:34:

Crysis Remastered er fortsatt veldig gøy, men har fremdeles sine tekniske problemer.

Såpass problematisk er det at jeg i skrivende stund ikke anbefaler noen å kjøpe spillet enda: vent heller til spillet har fått noen oppdateringer.

Crysis er fremdeles dårlig på CPU-utnyttelse

For spillet lider fortsatt av dårlig CPU multithreading, selv om 10 av trådene i min Ryzen 9 3900x jobbet for harde livet.

Annonse


Kjerne én og to er fortsatt de som jobber hardest med grunnmuren i spillet – de andre tre kjernene håndterer noe, men jeg er usikker på hva.

Med litt justeringer av det visuelle, opplevde jeg generelt sett rundt 80 FPS i 1080p, men bildefrekvensen kunne droppe til 50 noen få ganger.

Testmaskin:

  • AMD Ryzen 9 3900x – x570 brikkesett
  • RTX 2070 Super
  • 32 GB 3600 Mhz CL16

Gjør dette

Dersom noen lurer så er “Objects Detail” og “Vegetation” det som gruser CPU-ytelsen for de fleste, men setter man “Objects Detail” på medium og “Vegetation” på High frigjør man mye trykk for CPU-en, spillet vil også generelt sett se penere ut enn originalen.

Her er grafikkinnstillingene jeg brukte på min maskin

Det er en del forandringer i hvordan spillet ser ut med de nye lys-forbedringene, og det er jo dermed noen som ikke kommer til å like hvordan det hele ser ut.

Fikk du ikke med deg sendingen? Se nå:

Hvorfor? Fordi deler av lysene, spesielt på ansikter ser drastisk annerledes ut, og noen ganger til det verre.

Det som dog ødelegger spillopplevelsen for meg, er at dukking ikke registreres med mindre du raskt presser ned og slipper knappen, samt at hopping har et etterslep på seg, og at muse-sensiviteten er helt på bærtur. Selv spilte jeg med “Classic Nanosuit” modusen aktivert.

Men, klarer du å se forbi barnesykdommene spillet har kommet med, så er det fortsatt en morsom opplevelse.

Annonse


Annonse


Annonse