ipad2021
Som vanlig er det tilbehørsprodusentene som avslører nye Apple-produkter. Bilde: Nanosplitter/Reddit

Annonse


Nye iPad lanseres 6. april

Nå tyder enda mer på at Apple skal avholde en pressekonferanse 23. mars.

Det er duket for nye iPad-modeller i april

Ofte lekker nyheter om Apples produkter i form av deksler og annet tilbehør, og denne gang er intet unntak.

En Target-kunde ble ved en feiltagelse tilbudt handel av iPad 11″ 2021-deksel, men ble senere stoppet ved utsjekking i kassen med beskjed om at dekselet fra Speck ikke er lov å selge før 4. april. En lansering et par uker etter Apples pressekonferanse 23. mars gir jo mening, det.

Merkelig er det dog at Apple følger opp med nok en iPad-oppgradering, da åttende generasjon iPad ble lansert i september i fjor. Dekselet passer for øvrig også til iPad Air 2020 og iPad Pro-modeller fra 2018 til 2020. Ja: selv Apples iPad-lineup begynner å bli rotete.

Annonse


Dette er iPad-en som fronter det nye Speck-dekselet.

Mini-LED er den store greia i år

Vi stoler ikke på Digitimes, men de melder altså om nye iPad Pro-modeller med mini-LED panel lansering på tampen av måneden. Vi tipper at de to nye iPad Pro-modellene utstyres med A14X og mini-LED. iPad Air var som kjent det første produktet med A14-brikken, før iPhone, så det gir mening at de nye Pro-brettene utstyres med råere brikkesett enn iPhone 12-serien.

Fordelen med mini-LED er høyere lysstyrke og kontrast, men merk at det er mulig at det er kun 12,9″ varianten som utstyres med den forholdsvis nye panel-teknologien.

Vi skrev om 23. mars-pressekonferansen denne uken der Apple skal avsløre flere nye ting, inkludert AirPods 3:

Som tidligere meldt er vår-lanseringene mer tuftet på studenter og de rimeligere produktgruppene, forvent derfor oppdaterte iPad Pro (vi er mest usikre på iPad Pro-oppdateringer, og iPad Air og iPad ble jo oppdatert i september i fjor) og AirPods 3 som visstnok kopierer AirPods Pro med proppedesignet de er kjente for. Og kanskje, bare kanskje, oppdaterer selskapet Apple TV som de ikke har rørt siden september 2017.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse