ipad2021
Som vanlig er det tilbehørsprodusentene som avslører nye Apple-produkter. Bilde: Nanosplitter/Reddit

Annonse


Nye iPad lanseres 6. april

Nå tyder enda mer på at Apple skal avholde en pressekonferanse 23. mars.

Det er duket for nye iPad-modeller i april

Ofte lekker nyheter om Apples produkter i form av deksler og annet tilbehør, og denne gang er intet unntak.

En Target-kunde ble ved en feiltagelse tilbudt handel av iPad 11″ 2021-deksel, men ble senere stoppet ved utsjekking i kassen med beskjed om at dekselet fra Speck ikke er lov å selge før 4. april. En lansering et par uker etter Apples pressekonferanse 23. mars gir jo mening, det.

Merkelig er det dog at Apple følger opp med nok en iPad-oppgradering, da åttende generasjon iPad ble lansert i september i fjor. Dekselet passer for øvrig også til iPad Air 2020 og iPad Pro-modeller fra 2018 til 2020. Ja: selv Apples iPad-lineup begynner å bli rotete.

Dette er iPad-en som fronter det nye Speck-dekselet.

Mini-LED er den store greia i år

Vi stoler ikke på Digitimes, men de melder altså om nye iPad Pro-modeller med mini-LED panel lansering på tampen av måneden. Vi tipper at de to nye iPad Pro-modellene utstyres med A14X og mini-LED. iPad Air var som kjent det første produktet med A14-brikken, før iPhone, så det gir mening at de nye Pro-brettene utstyres med råere brikkesett enn iPhone 12-serien.

Fordelen med mini-LED er høyere lysstyrke og kontrast, men merk at det er mulig at det er kun 12,9″ varianten som utstyres med den forholdsvis nye panel-teknologien.

Vi skrev om 23. mars-pressekonferansen denne uken der Apple skal avsløre flere nye ting, inkludert AirPods 3:

Som tidligere meldt er vår-lanseringene mer tuftet på studenter og de rimeligere produktgruppene, forvent derfor oppdaterte iPad Pro (vi er mest usikre på iPad Pro-oppdateringer, og iPad Air og iPad ble jo oppdatert i september i fjor) og AirPods 3 som visstnok kopierer AirPods Pro med proppedesignet de er kjente for. Og kanskje, bare kanskje, oppdaterer selskapet Apple TV som de ikke har rørt siden september 2017.

Annonse


Annonse