applemarspressekonferanse
iPad, AirTags og AirPods 3 skal trolig avsløres på tampen av måneden. iOS 14.5 lanseres nok samtidig.

Annonse


Mye tyder på Apple-pressekonferanse 23. mars

Trolig skal Apple avholde en pressekonferanse tirsdag 23. mars.

AirPods, iPad Pro og AirTags kommer trolig på tampen av måneden

Anledningen er at de endelig skal avsløre AirTags. Det virker sannsynlig da iOS 14.5 har forbedrede Find My-funksjoner. Beta-versjon tre er lansert, så det gir mening å lansere 14.5 i endelig versjon på tampen av måneden med ny maskinvare, for det kommer mer.

Som tidligere meldt er vår-lanseringene mer tuftet på studenter og de rimeligere produktgruppene, forvent derfor oppdaterte iPad Pro (vi er mest usikre på iPad Pro-oppdateringer, og iPad Air og iPad ble jo oppdatert i september i fjor) og AirPods 3 som visstnok kopierer AirPods Pro med proppedesignet de er kjente for. Og kanskje, bare kanskje, oppdaterer selskapet Apple TV som de ikke har rørt siden september 2017.

Apple har 2015, 2016, 2018 og i 2019 holdt mars-pressekonferanser. I 2020 droppet de det grunnet covid.