Annonse


Dette koster Sonos Roam i Norge

“I dag lanserte Sonos (Nasdaq: SONO) sitt nyeste lydprodukt, Sonos Roam. En bærbar smarthøyttaler skapt for å gi flotte lydopplevelser både i hjemmet og ute på eventyr. Roam kobler seg til Sonos-anlegget på Wi-Fi når du er hjemme, og bytter automatisk over til Bluetooth når du er på farten. Den kraftige lyden overgår dessuten forventningene man har for en høyttaler i denne størrelsen,” melder selskapet om høyttaleren som ble lekket av The Verge et par dager før lanseringen.

Sonos Roam lanseres i april til under 2000 kroner

Men den norske prisen ble selvsagt ikke avslørt den gang, men nå vet vi: 1799 kroner. Produktet kan forhåndsbestilles fra Sonos nå, og leveres 20. april.

Dette melder Sonos i pressemeldingen

Med enkelt oppsett og sømløs brukervennlighet, samt nye og smarte funksjoner, blir det enklere enn noensinne å nyte musikk der du vil. Roam veier under en halv kilo, og den elegante og robuste utformingen passer like godt til hjemmet som ute i skogen. Roam er tilgjengelig fra 20. april for 1799 kroner, og du kan forhåndsbestille allerede nå på sonos.com.

– Vi bygde Roam for å gi kundene en måte å ta Sonos-opplevelsen med seg hvor enn de drar. Dette er ikke bare den smarteste og mest allsidige høyttaleren vi har, det er også den rimeligste. Roam gjør det mulig for millioner av nye kunder å komme i gang med Sonos, og det er riktig produkt til rett tid når vi etter hvert begynner å samles med familie og venner igjen, sier Patrick Spence, CEO i Sonos.

Annonse


Siden Sonos-appen lar deg gruppere alle Sonos-høyttalerne dine med Roam, kan du bruke Bluetooth-tilkoblingen for å spille musikk med hele anlegget ditt. Roam er kompatibel med over 100 strømmetjenester, inkludert Sonos Radio, og styres enkelt med Sonos-appen, Google assistent, Apple Airplay 2, eller direkte fra appen til musikktjenesten du foretrekker.

Roam ble skapt for å gi deg en utrolig lydopplevelse uansett hvor du er. Og i likhet med alle Sonos-produkter, ble Roam finjustert av bransjeledere innen musikk og film for å sikre at høyttaleren gjenskaper lydinnhold så nøyaktig som mulig. En nøye konstruert akustisk arkitektur gir detaljrik lyd med en klarhet, dybde og fylde man vanligvis forventer fra en større høyttaler. Automatisk Trueplay er tilgjengelig når det strømmes via Bluetooth og Wi-Fi, noe som betyr at Roam alltid tilbyr den beste lytteopplevelsen i ethvert miljø.

– Til å være en så liten høyttaler høres Roam stor ut. Den er unik i sin klasse fordi den faktisk fungerer som en finjustert høyttaler som ikke låter kunstig, i motsetning til en megafon, sier Emily Lazar, en Grammy-vinnende mastering-tekniker og medlem av Sonos Sound Board.

Roam er tilgjengelig i fargene Shadow Black eller Lunar White. Den kombinerer eleganse og holdbarhet ved at den er støv- og vanntett med en IP67-klassifisering, samt har endehetter og fysiske knapper i silikon for å beskytte mot fall og støt.

Roam er klar for alle slags eventyr med opptil 10 timers kontinuerlig avspilling på én enkelt oppladning, og opptil 10 dagers batteritid i hvilemodus. Det finnes flere ladealternativer for høyttaleren, og man kan enten benytte USB-C-kabelen som medfølger, enhver Qi-lader eller kjøpe Sonos’ spesialtilpassede magnetiske trådløse lader. Roams kompakte og smidige fasong gjør at den passer fint oppi vesker og i hjørner i hjemmet.

Roam kan plasseres både vannrett og loddrett for å skape stabilitet på ulike overflater inne og ute. Videre er emballasjens tekstur laget i 100 prosent papir fra bærekraftige kilder for å minimere fotavtrykket.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse