sonosroam
Sonos Roam avsløres førstkommende tirsdag og vil koste et par tusenlapper. Faksimile: The Verge

Annonse


AVSLØRT – Sonos sin nye høyttaler får genial funksjon

The Verge har avslørt Sonos sin nye Roam reisehøyttaler.

Oppdatert, 7. mars, 18:14:

The Verge har avslørt alle funksjonene også, i tillegg til dimensjonene og slike ting. Jo, også er den IP67-beskyttet mot støv og vann.

Roam får Trueplay kjent fra de dyrere produktene, mulighet til å spille via Bluetooth til resten av Sonos-systemet i huset, fordi WiFi og Bluetooth kan brukes simulatant. Er begge koblet kan du spille en låt fra mobilen eller en annen enhet som er nærme Roam, og musikken spilles så på de andre høyttalerne.

Annonse


Sonos Roam kan ikke brukes som en surround-høyttaler med Arc eller Beam.

Apple har en funksjon som lar deg starte musikk på HomePod ved å være nære høyttaleren: Sonos gjør det samme, men man må holde inn spille/pause-knappen og være i nærheten for å overføre musikk fra mobilen til høyttaler.

Sonos Roam er mindre og billigere enn Move

Det er ikke ofte det lekker produkter Sonos, spesielt i form av ekte vare: produktbilder. Prisen er avslørt også: 169 dollar, så vi tipper en pris på 2000 kroner eller rett under i Norge.

Denne er visstnok mindre enn Sonos Move som er også er dyrere til 3990 kroner:

Roam er helt vanntett og avsløres 9. mars

Den veier kun 0,45 kg og lades via en medfølgende USB-kabel. En trådløs ladedock skal selges separat til rundt 500 kroner. Du kan som tradisjonen tro med Sonos-produkter velge mellom svart eller hvit.

Du kan velge om du vil spille musikk via WiFi når du er hjemme, eller Bluetooth når man er på farten. Ti timer spilletid loves og denne er helt vanntett. Vi håper lydkvaliteten er ekstra god, for det er en god del slik høyttalere på markedet

Like the Move speaker, the Sonos Roam will be able to play audio over both Wi-Fi (when at home on your regular Sonos system) and Bluetooth on the go. Battery life is expected to be around 10 hours on a full charge, and the Roam is fully waterproof, which will help it compete against the rugged competition.

Sonos Roam skal avsløres tirsdag 9. mars.

Annonse


Annonse


Annonse