nestegenerasjonwindows
Windows 10 ble introdusert for seks år siden - det er på tide med neste generasjon til neste generasjon (ARM?) maskinvare.

Annonse


Nå har Windows-sjefen startet å snakke om “neste generasjon Windows”

Det kan hende at vi får se oppfølgeren til Windows 10 allerede denne måneden.

Windows-sjefen har startet å snakke om “neste generasjon Windows”

WalkingCat, en kjent Windows-lekker, mener nemlig nettopp dette (med forbehold). Kombiner dette så med Panos Panay uttalelser under Microsft Ignite denne måneden, og noe virkelig stort og spennende kan skje veldig snart:

Panay snakket på kjedelig PR-måte først, men endte med en liten gulrot:

“Jeg vet at fremtiden til Windows er utrolig, hva vi gjør nå er utrolig, men i dag er vi her for å snakke om Windows 10 og hva Windows 10 leverer, og hvordan vi kan støtte våre kunder og partnere her på Ignite”.

Annonse


Det er mulig vi leser for mye inn i det, men han nevner altså først “fremtiden til Windows”, for deretter å nevne Windows 10 to ganger – altså er det ikke fremtiden til Windows 10 Microsoft skal avsløre denne måneden, men fremtiden til en helt ny Windows-versjon som får et annet navn? Er det ikke på tide?

Microsoft har bevist de kan maskinvare, men Windows 10 har stagnert. Det er på tide med den neste generasjonen. Bilde: Microsoft

Det var i januar vi skrev saken “Microsoft varsler stor-oppgradering: “Windows 10 er TILBAKE!

Sitatet i denne sammenheng kom direkte fra en Microsoft stillingsannonse:

“På dette teamet vil du samarbeide med nøkkelplattformen vår, Surface, og OEM-partnere for å organisere og levere en omfattende visuell fornyelse av Windows-opplevelser for å signalisere til kundene våre at Windows er TILBAKE og sikre at Windows regnes som den beste brukeropplevelsen for kundene.”

WalkingCat trekker tilbake sin skråsikkerhet rundt en lansering denne måneden. Det er også rykter om at Panay sikter til Windows 10X som skal konkurrere mot Chrome OS – det ville i så fall være en skuffelse. Windows Central mener at Microsofts skal markedsføre Windows 10X som “nye Windows”.

Kilde:
Windows Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse