Annonse


De mener iPhone 13 Pro kan bli slik

For et par dager siden lekket det en god del informasjon om iPhone 13, inkludert et 120Hz alltid på-panel.

Må Apple virkelig design-imponere deg neste år, eller holder det med årets design?

Det første vi ser etter hver gang noe slikt som dette designes, er om de har trua på et mindre FaceID-sensorområde, og vi tror at 2021 er året Apple kutter drastisk ned på hvor mye plass dette tar.

Det er vanskelig å se fronten på en iPhone 12 eller 12 Pro og konkludere at disse svært kostbare mobilene er ikledd mest panel i forhold til resten av fronten. Dessverre er nok Apple ganske langt bakpå der med en ramme rundt selv de mest kostbare modellene.

Det er vel ingen sjanse for at Apple lanserer nye modeller med nok et nytt design i år, men vi blir skuffet om de ikke kutter ned på FaceID-størrelsen og rammen rundt panelet.

Annonse


Fremtiden er portløs

Det du kanskje ikke la merke til med en gang var mangelen på Lightning og USB C. For ja, det er nok liten tvil om at det er fremtiden å kvitte seg med alle slike innganger, og at MagSafe er en viktig brikke for å få det til, men vi tviler meget på at det skjer i år.

Kanskje med en spesial-modell? Nja. Uansett er det jo interessant å forestille seg hvordan det vil ta seg ut, og nå kan du ta en tidlig titt på det:

Hva synes du om Apple Watch Series 7, inspirert av iPhone 12-seriens design?

Kilde:
Let’s Go Digital

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse