ios145beta2
iOS 14.5 bringer personvernforbedringer og smart opplåsning med maskebruk (om man har Apple Watch).

Annonse


Nå kan alle laste ned iOS 14.5 beta 2 – batterilevetiden friskmeldt

Vi kan bekrefte etter flere uker med testing at de nyeste iOS-oppdateringene har rettet batteriproblemene som medførte hurtigere tømming av batteriet ved bruk og dvale enn normalt, spesielt på vår iPhone 12 Pro.

Oppdatert,

iPadOS 14.5 beta 2 er naturligvis også lansert, og har følgende personvernvernforbedring: når Smart Folio er lukket, dempes den innebygde mikrofonen.

Mark Zuckerberg er rasende på Apple

Nå som dette problemet er løst, men aldri anerkjent av Apple, er det tid for en ny betaversjon av Marks mareritt: iOS 14.5 som spør brukerne om de ønsker å blir kryss-sporet av Facebook og andre apper som tjener penger på kryssplattform-markedsføring.

Annonse


iOS 14.5 støtter PS5 DualSense og den nye Xbox-kontrolleren som leveres med Xbox Series.

Det er ikke kjent hva som er nytt i beta 2, men i tillegg til personvernforbedringen er det også slik at en Apple Watch nå åpner iPhone for deg, om mobilen ser at du har på deg maske. Vi er allerede glade i funksjonen.

Andre beta av tvOS og watchOS er også lansert utviklere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse