microsoftsurfacetouchbar
I Microsoft sin nye reklamefilm skryter de av alt Surface Pro 7 kan, som ikke MacBook Pro kan, og de har rett i en del av det, men M1-maskinene er mye kjappere.

Annonse


Derfor mener Microsoft Surface Pro 7 er bedre enn MacBook Pro – er du enig?

Microsoft har lastet opp en fersk reklamevideo der de trekker frem ting MacBook Pro har og ikke har.

Touch Bar har aldri gitt helt mening – rykter Apple dropper panel-stripa

Det den har, og som Microsoft mener er tullete, er skjerm og Touch Bar, men ikke en berøringsskjerm. Som skuespilleren i reklamen under sier i forhold til TouchBar: – Hvorfor ikke bare gi meg en berøringsskjerm?

Vi kan være noe enig, men så ryktes det jo nettopp det at Apple dropper TouchBar når de helt nye MacBook Pro og Air-maskinen lanseres i vinter med M2.

Det andre poenget er at Surface Pro 7 støtter pen, noe MacBook definitivt ikke gjør.

Surface Pro 7 er billigere og kan mer, men er tregere

Også var det dette med formfaktoren da.

Annonse


At Microsoft velger å sammenligne mot MacBook Pro er jo helt greit, da selskapets Surface Pro kan flere ting enn MacBook Pro (tastaturet kan ikke tas av etc.), men iPad Pro har jo Pencil-støtte og man kan fjerne tastaturet. Kanskje iPad Pro er en mer korrekt sammenligning, det er jo tross alt også et nettbrett.

Merkelig nok nevner Microsoft at “man kan kjøre alle appene sine på Surface Pro 7”, men det kan man jo i macOS også. De nye M1-maskinene kjører alle programmer Mac alltid har kunnet.

Ingen tvil har Surface Pro 7 en lavere startpris, er mer fleksibel og støtter både berøring og pen (og “mye bedre til gaming”, noe vi er enige i), men det er også et faktum at MacBook Pro M1 er mye kjappere.

Hva synes du? I skrivende stund er antallet tomler opp 1700 , og negative reaksjoner til reklamen 2700.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse