applearbriller
Apple Glasses vil jo blant annet kunne gi batteriinformasjon bare ved å se på produkter som AirPods.

Annonse


Super-lekkeren mener at Apple skal lansere sitt helt nye produkt i år

Ming-Chi Kuo er klare med sine første spådommer i 2021, og han mener at selskapet skal lansere noe virkelig spennende i år.

Apple-bilen er fremdeles flere år unna, om den noen gang blir en realitet

Nei, Apple Car det nok ikke, den kommer neppe før tidligst 2023/2024, men hva med et AR-produkt, eller rettere sagt: Apple Glasses?

Nå nevner ikke Kuo AR-briller direkte i sin nyeste rapport, men det er snakk om et AR-produkt og da er det vanskelig å forestille seg at det er noe annet. Briller er mote, og er det noe Apple er gode på er det å skape designtrender. De har også den mest populære smartklokka på markedet, med god margin.

Det har tidligere vært rapportert om at 2021 eller 2022 var året Apple skal lansere brillene sine.

Apple-brillene vil selvsagt være avhengig av en iPhone, som Watch, så dette vil være nok et produkt Apple håper vil kunne fortsette å hjelpe iPhone-salget som AirPods og Watch allerede gjør.

Annonse
Det ventes at samtlige iPhone 13-modeller utstyres med LiDAR

I tillegg til brillene, mener han at AirTags endelig kommer i år, Tile-utfordreren som kan finne igjen tingene dine via Apples sporings-app.

Dessuten vil, ikke overraskende, overgangen til ARM for Mac-serien fortsette.

Mini LED skal også komme til iPad Pro og Mac, samtidig som AirPods Pro “Lite” visstnok er på vei som en mellomting mellom dagens rimeligste og AirPods Pro.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse