Annonse


Lover opp til 30 prosent kjappere Cyberpunk 2077 med dette programmet

Cyberpunk 2077 EZ Optimizer lover opp til 30 prosent flere FPS i det skandaleomsuste storspillet Cyberpunk 2077 som ved lansering var sjokkerende uferdig.

Analyser avslører at Cyberpunk 2077 EZ Optimizer gjør mer enn det bør

Spillere verden over gjør også alt de kan for å gjøre spillet kjappere på PC, men allverdens oppgraderinger inkludert en som visstnok utnytter AMD CPU-er mer, og en rekke forskjellige innstillinger avhengig av hvor fet eller gammel spill-PC man innehar.

Såpass mange ting kan gjøre for å forbedre ytelsen at det er utviklet et program som gjør jobben for deg: Cyberpunk 2077 EZ Optimizer.

Utviklerne av Cyberpunk 2077 saksøkes:

Slik forsvarer utvikleren seg

En enkel analyse av Cyberpunk 2077 EZ Optimizer avslører at spillet kontakter en rekke servere (det er snakk om totalt ni forskjellige domener og 10 forskjellige IP-er, men det er kun om YouTube og et par andre ufarlige URL-er) den skriver data til, leser datamaskinens navn og GUID-en (Globally Unique Identifier).

Utvikleren, CodeZ1LLa, svarer på Twitter at årsaken til at programmet ikke er åpen kildekode er at andre da vil kunne stjele programmet, pakke det om og skjule virus i programmet. Hele poenget med åpen kildekode er jo nettopp for å forhindre det utvikleren beskriver.

Det er ingen bevis for at programmet gjør noe mer enn avslørt på Hybrid-analysis.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse