applecarplay
CarPlay er fremdeles det nærmeste vi kommer Apple og bil. Ifølge en ny rapport skal Apple avsløre bilen sin høsten neste år, mens andre kilder peker på en avduking om tre år.

Annonse


De hevder Apple Car avsløres neste år

Eonomic Daily News hevder ikke bare at Apple utvikler en bil, men at den skal vises frem allerede neste år.

Avis hevder Apple allerede har snik-kjørt bilen sin i California

Det er anonyme kilder i produksjonsnettet i Taiwan de visstnok har snakket med, og de mener at Apples bil kommer langt tidligere enn ventet.

Visstnok skal produksjonshastigheten for de nye delene økes allerede andre halvdel neste år, og at Apple i all hemmelighet har testet en rekke prototyper på veiene i hjem-staten allerede.

Apple fikk som kjent lov til å testkjøre biler i 2017, men har ikke blitt avslørt å kjøre annet enn Lexus med LiDAR-teknologi.

Apples bil er trolig et par år unna avduking, men igjen: hvem vet?

Så har også ryktene gått på nettopp dette: at Apple ikke skal produsere og selge sin egen bil, men levere AI-teknologi til andre bilprodusenter. Rapporter om dette dukket opp for et par år siden etter at det en stund var hyppige rykter om at Apple hadde en egen bil under produksjon, men det er mange år siden nå.

Annonse


Hva som er status akkurat nå er vanskelig å vite, men at Apple allerede september 2021 skal avsløre sin bil høres mindre sannsynelig ut enn Ming-Chi Kuo sin rapport om at dette ikke skal skje før i 2023 eller 2025.

Det som er kjent er at Apple sjef for AI, John Giannandrea, har tatt over ledelsen for bil-prosjektet til Apple, hva nå enn det er på det nåværende tidspunkt.

Kilde:
Economic Daily News

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse