Annonse


Slik forsvarer Apple den merkelige AirPods Max-bærevesken

Bærevesken til AirPods Max ser ved første øyekast ikke ut til å gi helt mening, selv om det er mulig vi endrer mening etter mer testing.

Hva synes du om dekselet som følger med dette produktet til 6990 kroner?

Vel, problemet er at Apple lagde Smart Case til de nye og dyre hodetelefonene er laget for å reise, og det er ikke mye reising for tiden.

Det var under et intervju med japanske Casa BRUTUS, at Apples design-sjef Evans Hankey, sjef for produktmarkedsføring Bob Borchers, og designer Eugene Whang snakket ut om sine AirPods Max-designvalg og hvorfor de valgte å bruke den digitale kronen kjent fra Apple Watch, i stedet for berøringspanel på begge sider, noe som også ble vurdert.

Er laget for reising

Hodetelefonene har fått skryt for et lekkert utseende og kvalitetsbevisst bruk av materialer, men så var det denne Smart Casen som ikke ser ut til å beskytte stort i tillegg til å se ut som en… BH?

Annonse


Hva angår tryggheten mener Whang at bøylen er mer enn robust nok til å ikke omkranses av dekselet.

De forklarer mer i detalj:

“I dag leveres de fleste hodetelefonene med store og tungvinne deksler, men vi reiser mye, så vi vet hvor viktig det er å få plass til dem i bag-en, og dette er ekstremt lagringseffektivt. Jeg ønsket å skape et bra deksel og vårt har en struktur som er styrket flere steder slik at den blir tredimensjonal.

Når ørekoppen roteres og settes inn, er bøylen åpen, men selv om den eksponeres, vurderte vi det slik at det ikke er nødvendig å dekke den til fordi den ble laget for å være robust i utgangspunktet. Takket være det eksponerte båndet er det også mulig å ha et design slik at du enkelt kan gripe bøylen og ta den ut av bag-en.”

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse