airpodsmaxnorge
AirPods Max er det neppe smart å handle hos Apple.no. Et par norske nettbutikke har dem til en lavere pris, noe som får oss til å tro at du vil kunne handle dem rimeligere en god stund fremover.

Annonse


AirPods Max er allerede på tilbud

Vi ble svært overrasket da vi fant ut at den svenske nettbutikken Mobilmaster selger Apples dyre AirPods Max til 5999 svenske kroner.

Det er faktisk 400 kroner å spare

Kunne det samme være tilfellet i Norge, at det allerede er tilbud på et Apple-produkt, samme dag det lanseres?

Tilbud på Apple-produkter er sjeldne, selv om det selvsagt skjer – dog, hyppigere med lydprodukter enn iPhone. iPad og Mac er ofte å finne på tilbud enn iPhone, men som regel holder Apples produkter seg i pris.

Fordelen er at bruktprisen også er høy, om man velger å selge. En ting er sikkert: AirPods Max bør man neppe handle fra Apple.no: det er flere som har dem noe rimeligere, og det kan jo komme flere tilbud på nyåret.

Annonse
Det er verdt å undersøke prisen på disse flere steder før man handler

En kjapp titt på de norske nettbutikkene, og det er ingen som har et så godt tilbud som svenske Mobilmaster, men både Multicom og Dustin Home selger dem for henholdsvis 6588 kroner og 6690 kroner – begge noen hundrelapper under Apples veiledende 6990 kroner.

Dessverre er produktet utsolgt hos begge, og de forventer dem ikke inn igjen før rett etter julaften.

Heller ikke Komplett har på lager og forventer å få inn nye eksemplarer i januar, men til full pris. Det samme gjelder for Elkjøp, men Elkjøp får som en rekke andre nettbutikker inn nye enheter 30. desember. For sent for den store kvelden, men bedre sent enn aldri. De varmer sikkert ørene godt på nyttårsaften uansett.

Vi får inn AirPods Max til test i dag. Tror vi. Følg med.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse