Annonse


Multicom: – Playstation 5 var feilpriset

Multicom forventer å få inn Playstation 5-konsoller rett før julaften, 18. desember for å være nøyaktig. Det er ukjent hvor mange konsoller som ventes, og hvor mange som allerede er i kø.

Oppdatert, 17:38:

Multicom har nå fjernet prisen og opplyser om levering på tampen på første halvår neste år:

“Vi kan dessverre ikke si når vi kan levere konsoller, men grunnet stor pågang estimerer vi levering i slutten av første halvår 2021 dersom du bestiller nå. Kundeservice kan ikke gi noen annen indikasjon på leveransen.”

Annonse
Facebook skriver selskapet at prisen var en “feil”:

“Heisann! Denne varen var feil priset ( selvfølgelig ) og her ser vi at det har gjort en feil. Varen skal være slettet eller blir slettet fra siden vår nå”.

Det koster å være kar

Men Sonys konsoll vil koste rundt 10 000 kroner mer enn veiledende, om du virkelig ønsker å imponere med en av de mest etterlengtede julegavene i år: Multicom skal nemlig ha 15 374 kroner for konsollen, noe som er noe mer enn prisene som det opereres med på bruktmarkedet Finn – der selges det konsoller fra 8000 kroner til 12 500 kroner i skrivende stund. På amerikanske eBay tar det helt av, og konsollen er priset opp til over 17 000 kroner.

Det er selvsagt ukjent hvor mye Multicom må betale for konsollen, men det er logisk at de også må betale langt over veiledende pris.

Som alle andre produkter, varer og tjenester det er knapphet på, er prisen drøy, men at det nærmest kan være provoserenede med så høye priser, er heller ikke unaturlig.

Hva synes du, og hvor lenge skal det bli vanskelig å få tak i RTX 30-kort?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse