Annonse


Amazon gir opp storspillet sitt

Har du spilt Crucible? Ikke? Ikke vi heller.

Crucible ble avslørt for fire år siden, ble nettopp lansert og nå er det dødt

Vi diskuterte nettopp Amazons forsøk på å gjøre noe i spill-segmentet, og så kommer altså nyheten om at de gir opp AAA-spillet Crucible. Vi er ikke så veldig sjokkerte, for vi har ikke hørt noe som helst om tittelen etter lanseringen.

Amazon brukte mange år på å utviklet spillet, men har nå altså vurdert situasjonen dit hen at det ikke er verdt å bruke mer tid på utviklingen, og at det er bedre å legge prosjektet dødt. Tøff business, ingen tvil.

Gir spillerne pengene tilbake for i-app-handel

Heldigvis flytter folkene bak dette spillet over til New World-teamet, og spillet stopper å fungere 9. november, så vet du det.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse