amazoncrucible
Microsoft og Google har fått en stor konkurrent i Amazon som skal lansere sine egne spill og en spillstrømmetjeneste.

Annonse


Amazon skal lansere Google Stadia-konkurrent – lanserer stor-spill neste måned

Amazon investerer hundrevis av millioner dollar for å bli store innen spill.

Amazons spillstudio heter Relentless Studios

Spill-markedet er lukrativt, men vanskelig grunnet de uhyre kompliserte prosessene som må fungere optimalt for å levere et kritikerroste spill, for ikke å snakke om at man trenger de aller beste folkene i alle avdelinger.

Amazon har uansett større planer enn Google ser det ut til, for de skal ha utviklet sitt eget storspill, et sci-fi-spill med døpt Crucible. Spillet lanseres allerede neste måned, men har måttet utsettes grunnet corona. Planen var å lansere spillet 31. mars.

Kobles mot Twitch

Den andre delen her er en sky-tjeneste med arbeidsnavnet Tempo. Skytjenesten skal backes opp av mindre “casual” spill først og skal selvsagt kobles mot Amazon Twitch.

Annonse
“Den store strategiske visjonen er å bringe det beste fra Amazon til spill. Vi har jobbet med dette ganske lenge, men det tar lang tid å lage spill, og vi henter frem en rekke Amazon-praksiser for å utvikle spillene”.

New World.

Flere spill allerede kunngjort

Amazongames.com lister blant annet opp New World, et MMO-spill vi først hørt om i oktober 2018 og som også lanseres neste måned.

Ander spill på listen er The Grand Tour Game, et bilspill med Clarkson og gjengen som allerede er ute, samt Crucible som nevnt.

Kilde:
The New York Times

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse