surfaceduo
Surface Duo får 6 og 71 av 100 poeng hos The Verge og Engadget. Det er ingen god start for Duo, men heldigvis kan mange av feilene rettes.

Annonse


Surface Duo allerede oppdatert, men det er fremdeles flere irriterende feil

Vi venter på å motta vår Surface Duo i kveld norsk tid.

Oppdatert, 20:15:

Microsoft har på lanseringsdagen oppdatert fastvaren til Duo for å rette følgende:

  • Stabilitetsforbedringer
  • Kamera mer stabilt, bedre ytelse og bildekvaliteten er hevet
  • Forbedret app-gester for å kvitte seg med og flytte apper i fullskjerm
  • Forbedringer i ringefunksjonen og stabilitet

The Verge melder at “for under en uke siden så slapp Microsoft en oppdatering, den samme som blir tilgjengelig på enhetene i dag, oppdateringen rettet mange feil, men det er flere igjen å rette.”

Annonse
Kilde:
Microsoft

The Verge gir Duo 6 av 10 – vi håper Microsoft har mange feilrettinger på vei, for dette kan berges inn

I mellomtiden leser vi anmeldelser fra The Verge og Engadget som har fått låne-enhet, det har ikke vi da mobilen ikke kommer til Norge. Ikke med det første i hvert fall, og skal vi tro spesielt The Verge (6 av 10), så er det en god ting, for programvaren er langt fra ferdig og inneholder mange feil som frustrerer bruken.

Kameraet oppfattes som katastrofalt dårlig, prisen er for høy og ja: UI-et har mange feil. Heldigvis er batterilevetiden god, og det å ha to apper kjørende på hver sin skjerm, det er smart.

Programvaren langt fra ferdig i typisk Microsoft-stil

Engadget er litt snillere og gir 71 av 100 poeng, men mener også at programvaren ikke er ferdig enda, og at det mangler skikkelig app-støtte.

Begge skryter av et svært pent og tynt design, og det er jo bra, men at kameraet er såpass dårlig engster oss. At det er feil i OS-et forventer man, spesielt på et slikt produkt, men det høres ut som det er for mange store feil, og det er ikke bra.

Uansett har Microsoft allerede hintet om at det kommer mange oppdateringer i fremtiden, og at Android 11 selvsagt er på vei.

Kilder:
The Verge
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse