surfaceneo
Surface Neo 13" lever, men kommer ikke riktig enda.

Annonse


Denne er heldigvis ikke kansellert

Under en reportasje om Surface, og spesielt toskjerm-løsninger, bekrefter Microsoft at storebroren til Duo (som vi får inn til test i kveld), kun er utsatt.

Vi var redde Microsoft hadde gitt opp

Det ble nemlig ryktet at hele enheten stod i fare for å bli kansellert grunnet større utfordringer med Windows 10X og emulering av Win32-kode. Artikkelen avslører også at det ikke var lett for selskapet å bli enige om et OS for Duo – en spesialvariant av Windows kunne også ha skjedd, men Microsoft innrømmer et langt mindre Windows app-økosystem, ga Android-seieren. Det er kanskje ikke så farlig heller, så godt Windows og Android er i ferd med å knyttes sammen.

Panay avslører ikke nøyaktig hvorfor

Panos Panay forklarer til The Verge at han ønsker å levere produktet med den rette opplevelsen, så vi regner med det gjøres ytelses- og sikkert designforbedringer i forhold til UI-et akkurat i dette øyeblikk.

Panay mener at Neo blir den perfekte partneren til Duo med sin store 13″-skjerm klappet ut, mens Duo har 8,1″ og 5,6″ størrelser.

Annonse
Som nevnt får vi inn Surface Duo til test i dag. Om Duo innfrir med design og toskjerm-grensesnittet, skal det blir svært spennende å teste Neo.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse