DrDisrespectYouTube
Det er ikke godt å si hva som er ekte og skuespill med Dr Disrespect, men at saken med Twitch er merkverdig på mange måter er et faktum uansett.

Annonse


Dr Disrespect: – De tok alt fra oss

Dr Disrespect, minst kjent som Guy Beahm, sier han fremdeles ikke fatter hvorfor han ble droppet av Twitch i sommer.

Hva er skuespill og hva er ekte med Beahm?

Det hele er rart: som regel i slike saker er det NDA-er som gir partene munnbind – det ville være naturlig den gang han signerte med Twitch om noe skulle skje som surnet forholdet mellom de to. Ved slike NDA-er er det vanlig å ikke nevne saken i det hele tatt.

Dette er ikke tilfellet denne gang, samtidig som Beahm ikke går i detaljer utover at påstår det fremdeles gir ham angst og at det plager han regelmessig.

Det er neppe penger og kjendisstatus som er mangelvare, og følgere har han på YouTube, så hva er grunnen til det hele?

Annonse
Kan det ha noe med mindre konkurranse i markedet å gjøre?

Det er spekulasjoner om at Twitch var ufine og droppet gameren etter at Microsoft ga opp Mixer, og derfor ikke følte det samme presset for å holde på Dr Disrespect, men dette er bare en teori og det høres ut som kortsiktig forretningsanalyse å kvitte seg med en gamer med en så lojal fanklubb. Det høres også mindre sannsynlig at Beahm hadde signert en kontrakt som eventuelt hadde gitt Twitch så frie tøyler, men hvem vet.

Dr Disrespect har uansett nesten 3 millioner følgere etter at han startet opp som freelancer på YouTube tidlig i august.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse