Populær Twitch-profil utestengt fra plattformen
Twitch har inntil videre fjernet brukeren til Dr Disrespect på plattformen sin.

Annonse


Gamer-kjendis kastet ut fra Twitch etter toalett-strømming

Den svært populære Twitch-profilen Dr Disrespect hadde en kortere varighet på direktestrømmen sin i går enn han vanligvis har, og det med god grunn – han ble utestengt fra plattformen for å ha tatt inn kamerateamet med seg på toalettet under E3-arrangementet.

En E3-representant har dessuten uttalt til Kotaku at de har fratatt Dr Disrespect klareringen hans fra arrangementet.

Første IRL-strøm

Gårsdagens strøm var faktisk den første han hadde av typen IRL, der man strømmer ute i det fri til forskjell fra det som typisk er spilling foran en datamaskin. Dagen før annonserte han planene om å strømme direkte fra E3, noe som bortsett fra toalettsituasjonen gikk ganske bra for seg.

Et av toalettbesøkene ser du her.

Annonse


Får støtte

Det er uvisst hvor lenge han er stengt ute fra strømmeplattformen, men Twitch tar altså ikke altfor lett på at man filmer på toalettet – i hvert fall ikke hele fire ganger. Dr Disrespect gikk nemlig gjentatte ganger på toalettet under arrangementet med livvakten sin tilstede og kameramannen hengende på slep.

I ettertid har andre personer i strømmemiljøet på Twitch gitt sin støtte til Dr Disrespect, men flere mener også at det er en fortjent konsekvens som han må akseptere, deriblant Ninja:

Hva synes du – fortjent eller ikke?

Kilde:
PC Gamer

Annonse