ps5europausa
Ingenting er offisielt fra Sony, men det kan faktisk tenkes at Europa får PS5 noe senere enn USA og Canada.

Annonse


Utsettes Playstation 5 i Europa?

Du husker sikkert vi skrev saken om at Sony USA tillater interesserte i å reserve seg for å være en av de første til å få lov å betale for en, inkludert utvalgt tilbehør.

Dette er bare spekulasjoner, men det er ikke umulig at det skjer i en verden post-covid

Nå gir kampanjen som var eksklusivt for USA mer mening, for kanskje er årsaken at USA får konsollen først, deretter Europa?

Årsaken er ikke bare kampanjen nevnt over, men følgende informasjon fra Call of Duty Black Ops Cold War om at spillet lanseres 13. november på PS4, noe som allerede var kjent, og at PS5-versjonen lanseres julen 2020 i USA og Canada, men at PS5-versjonen for resten av verden “kommer sent 2020”. Hmm.

Om Microsoft kan rulle ut globalt på samme dato, kan det endre mye

Det samme melder Activision på produktsiden for spillet (to ganger), og nevner om Xbox Series X-versjonen at “spillet også planlegges å lanseres på Xbox Series X senere i år”.

Annonse


Det er vanskelig å se for seg hvorfor spillet må utsettes i resten av verden, og vi kan ikke erindre at det har skjedd tidligere.

Den mest naturlige forklaringen er at informasjonen fra Activision er feilaktig, men koble det til promoen nevnt innledningsvis, og vi er ikke helt sikre.

Tenk om Sony ikke rekker å produsere nok PS5, men at Microsoft klarer å få i stand nok Series X til julen?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse