ps5preorder
Ja visst kan det bli vanskelig å være en av de første som klarer å skaffe seg første batch PS5 i november.

Annonse


Slik kan du KANSKJE sikre deg en PS5 før alle andre

Det ventes at de nye konsollene blir vanskelige å få tak i år, eller i det minste at man ikke kan vente helt til desember.

Hvor stor er svartebørsen for Series X og PS5 20. desember?

Det er snakk om et stort hopp i hva maskinvaren er i stand til, og selv om det er få nye spill ved lansering av de kjappe nye konsollene, er vi nå uansett så vant til å sitte hjemme at vi ikke har noe imot å sjekke ut noe konsoller i løpet av vinteren.

En annen utfordring er Sony og Microsoft sin planlegging av produksjonen som nok har vært krevende, og at det at de skal masseprodusere ny teknologi. Det går jo ikke alltid etter planen.

Konsollen må sendes til amerikansk adresse først

Sony vet selvsagt dette, og har lagt opp til invitasjon til å kunne reservere kjøp av en maskin og utstyr, men merk dette, for selv om det ikke står noe om at personer USA ikke har lov å vinne en invitasjon som sikrer kjøp av en konsoll, så må konsollen og det eventuelle tilbehøret sendes til en amerikansk adresse.

Annonse


Sony sier det er førstemann til mølla, og at det derfor er smart å være kjapp om man blir plukket ut: da får man nemlig en e-post.

Får man tilbudet, kan man sikre seg:

  • 1 PS5 konsoll eller 1 PS5 Digital Edition
  • 2 DualSense trådløse kontrollere
  • 2 DualSense lade-stasjoner
  • 2 Pulse 3D trådløse hodesett
  • 2 Media fjernkontroller
  • 2 HD kameraer

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse