vaporstorepirate
Vapor Store henter filer fra HTTP-piratnedlastinger og samler så hele piratsamlingen under samme tak. Vi lurer på hvor lenge prosjektet lever før det blir tatt ned. Fordi tjenesten ikke tilbyr piratinnholdet, er det mulig de unnslipper.

Annonse


Har lansert Popcorn Time for spill

Vapor Store tar en ny tilnærming til piratkopiering.

Klarer de stoppe dette? Vapor Store serverer nemlig ikke piratfilene selv

I stedet for å gi brukeren en torrent-fil eller nedlastingslenker, må brukeren selv mate grensesnittet med HTTO-piratlenker.

Deretter fyller inn nettsiden den nødvendige informasjonen, inkludert grafikk og informasjon om spillet, og gjør det enkelt å installere piratversjonen.

Sushy, utvikleren bak siden, forklarer:

“All spill er direkt-nedlastinger. For å bruke Vapor Store må man finne kilden som allerede har en liste med spill og nedlastingslenker, for deretter å importere dem til Vapor Store. Vapor Store genererer en liste basert på data fra nettsiden brukeren importerer fra”.

Annonse
Nettsiden det refereres til er ifølge TorrentFreak, for det er den eneste siden som fungerer med prosjektet, er Steamunlocked som lover “få gratis Steam-spill pre-installert på PC.” Det siden gjør er å tilby diverse nedlastingslenker.

Vapor Store har sin egen GitHub slik at utviklere over hele verden kan utvikle piratvaren.

Det er et interessant konsept rent juridisk. Det er umulig å stoppe HTTP-piratkopiering som det er å stoppe torrents, men det skal bli interessant å se om GitHub-prosjektet får leve videre.

Kilde:
TorrentFreak

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse