macosprojectcatalyst
Vi forventer et stort push for iOS-apper til Mac neste måned når Apple avduker iOS 14 og nye versjoner av macOS, som endel av overgangen til ARM-baserte Mac-er.

Annonse


Apple store app-plan avsløres neste måned

Apples utviklermesse WWDC 22. juni er jo allerede neste måned, og derfor skal også nye versjoner av alle selskapets OS avsløres, inkludert macOS.

Mac får samme meldings-app som iOS i første iOS 14 beta om en måned

Vi vet allerede at iOS 14 gir mulighet til å i større grad for brukeren å sette sitt personlige preg på opplevelsen, og nå har det lekket enda mer: 9to5Mac har sett en tidlig versjon av Messages til Mac bygget med Catalyst som er Apples prosjekt for å forene app-kodebasen mellom iOS og macOS.

Det gir mye mening å nytte samme meldings-app på tvers av alle enheter for kjapp og korrekt synkronisering av meldinger.

Opplever du at meldinger ikke synkroniseres?

Det er mulig det bare er meg, men som regel synkroniserer ikke meldinger fra iOS til macOS, noe som gjør meldingsappen for skrivebords- og laptop-OS-et ganske poengløst da det blir strevsomt å svare på ikke-oppdaterte meldinger. En forent kodebase for appen løser nok det.

Annonse
Nå håper vi Apple får fart på seg og gjør det samme med alle sine egne apper, spesielt Music (Project Catalyst-apper til Mac som er tilgjengelig nå, er Voice Memos, Podcast og aksje-appen) til macOS som langt ifra er en like god opplevelse som på iOS.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse