ios14
De første iOS 14-skjermbildene avslører et langt bedre bakgrunnssystem. Det er også ryktet widget-støtte, men dette er det ikke lekket bilder av.

Annonse


Dette er iOS 14

Twitter-kontoen @DongleBookPro har visstnok tilgang til informasjon fra Foxconn i Kina.

Nå er de første skjermbildene her

Uansett hvordan personen har klart å skaffe disse skjermbildene så dette er aller første gang vi ser skjermbilder fra det kommende iPhone OS-et som skal vises frem på WWDC i juni – startskuddet er ikke kjent enda. Årsaken til at vi er sikre på at dette er ekte vare er at samme konto har lekket bilder før som viste seg å være ekte.

Det skjermbildene viser er langt mer avanserte bakgrunns-muligheter med samlinger, blant annet iOS 13-bakgrunnene vi alle kjenner fra før av. Apple har også inkludert noe som heter “Smart Gradient” som gjør kan gjøre bakgrunnene langt mer behagelige for øyet.

Se alle skjermbildene:

iOS 14 støtter bakgrunns-samlinger

Det er ingen iOS 14-bakgrunner å se, i hvert fall ikke i denne testversjonen, men “Classic Stripes” kan skues under iOS 13-samlingen. Dette er rene farge-bakgrunner for iOS 14-hjemskjermen.

Annonse
Man vil også kunne lage samlinger og inkludere egne bilder fra Photos-appen.

Widgets til iOS etter alle disse årene?

Samtidig med skjermbildene lekket det informasjon i går om at Apple visstnok skal introdusere widgets i iOS 14, et rammeverk med kodenavnet ” “Avocado”.

Visstnok skal det bli mulig å plassere disse widgetene, som Android har hatt i alle år (vi håper på en ny tilnærming), hvor som helst på hjemskjermen som om de var app-ikoner.

9to5Mac forklarer at det er en reel sjanse for at Apple kan måtte kutte funksjonen grunnet tidsnød. Vi får se.

Et noe annet konsept, men med det samme formålet om å kunne styre ting som musikk, er å skape et dock-system som kan gjøre forskjellige ting, som dette:

Kilde:
Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse