hellblade2
Det ser ut som Hellbalde 2 allerede bruker Unreal Engine 5. Dette er et bilde fra traileren.

Annonse


Er dette Microsofts første Unreal Engine 5-spill til Xbox Series X?

Unreal Engine 5 lanseres ikke før sent neste år. Utviklere får tilgang tidlig neste år.

Microsoft lover å bygge spill med Unreal Engine 5

Derfor er det ingen spill i år som vil dra nytte av det store spranget innen grafikkteknologi. Kanskje det beste hadde vært å lansere de nye konsollene neste år?

Det skjer selvsagt ikke, så vi må nok i stor del ta til takke med spill som i all hovedsak må være bakoverkompatible med Xbox One og PS4. Sånn er det jo egentlig alltid når nye konsoller lanseres.

Hmm: ser det ikke ut som at Hellblade 2 allerede kjører UE 5? Kommentaren til Spencer under gir mer mening nå, og da var det faktisk Microsoft som var først, og ikke Sony. Problemet er at Microsoft ikke kunne snakke om det. Trolig har Epic Games og Sony en avtale.

Det skal bli utrolig spennende å se Halo: Infinite i juli

Etter Microsofts kjipe “gameplay”-digitalevent som ikke inneholdt mange sekundene med førstnevnte, er Xbox-sjef Phil Spencer på banen og gratulerer folkene hos Epic Games for godt håndverk, og lover at de også skal ta i bruk UE 5 – allerede jobber de nok med implantasjonen for en rekke spill.

Vi er ikke helt sikre på om Spencer snakker generelt om UE 5-støtte, eller om Hellblade 2 drives av femte generasjon fra først dag? Vi tror spillet allerede kjører på UE 5 (se traileren over).

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse