applecarplaycarkey
BMW var først med trådløs CarPlay og blir nå først med Apple CarKey når funksjonen rulles ut til iPhone 11- og iPhone 12-serien med iOS 14 i september.

Annonse


iOS 14 har avslørt at BMW får denne iPhone-funksjonen først

Apples nye CarKey-funksjon for sømløst åpne bilen lar deg også sende tilgang til bilen til venner med iMessage.

BMW får Apple CarKey i september

Nå melder 9to5Mac at de har funnet bevis for at BMW blir første bilprodusent med støtte for Apple CarKey.

Når Apple-bloggen spurte det tyske bil-konsernet om dette stemmer, ønsket de ikke å kommentere saken, noe som styrker den.

Apple CarPlay er støttet fra iPhone 5. CarKey krever iPhone 11 og nyere. Bilde: Apple

I stedet refererte til en pressemelding fra desember som jo bekrefter det hele på selskapsvis:

“BMW Group tok en ledende rolle i den sømløse integrasjonen av smarte enheter og kundenes digitale økosystem tidlig. Å gi kunder en enkel, tilkoblet og “nøkkelfri” tilgang til kjøretøyene har vært et sentralt innovasjonsområde.

Annonse
I dag er det allerede mulig å låse og låse opp bilen, starte motoren og dele nøkkelen med andre ved hjelp av BMW Digital Key som en del av BMW Connected på smarttelefonen, men dette er bare det første trinnet i en global teknologisk transformasjon som blir formet og ledet av BMW Group.”

Krever iPhone 11 eller nyere

Digital Key Release 3.0 er på vei til bilprodusentene, og støtter tilfeldigvis ultra wideband-brikken som Apple bruker i iPhone 11-serien.

BMW var også de første som tok i bruk trådløs CarPlay. Når den nye plattformen rulles ut vil eiere kunne lagre nøkkelen sin i Wallet iOS-appen.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse