sennheiser
De nye pluggene lanseres i april.

Annonse


De har fikset alt vi ba om

Sennheiser har nå storoppdatert de trådløse pluggene vi mener har aller best lyd, men første generasjon har også større irritasjonsmomenter. Også tilkoblingen skal være mer stabil denne gang.

Syv timer batterilevetid – 28 timer med etuiet

Det er selvsagt snakk om Momentum True Wireless, denne gang andre generasjon med bedre støy-demping og en kraftig oppgradert batterilevetid på syv timer.

“MOMENTUM True Wireless 2 vil være tilgjengelig i sort fra april. Den hvite versjonen vil bli tilgjengelig på et senere tidspunkt. Pris: 3190 kroner”.

“I dag lanserer Sennheiser andre generasjon av de etterlengtede MOMENTUM True Wireless 2. Øreproppene sikrer den beste lydopplevelsen uansett tid og sted, med forbedringer innen aktiv støykansellering, ergonomi og en batterilevetid på syv timer. Spilletiden kan forlenges med opp mot 28 timer ved å lade i etuiet” melder selskapet i pressemeldingen.

Det er også mulig å kun bruk en av dem, dette var ikke mulig med første generasjon, men det er kun snakk om høyre propp.

Annonse
Vi kan ikke vente med å teste disse og har allerede forespurt testeksemplar.

Dette melder Sennheiser i pressemeldingen

“Når du tar en telefonsamtale eller skal kommunisere med smartenheter ved hjelp av tale, vil øreproppenes avanserte teknologi, som benytter to mikrofoner til å redusere støy, sikre krystallklar stemmekvalitet.

I tillegg til dette sikrer Bluetooth 5.1 plettfri trådløs kommunikasjon, og de nyeste lydkodeksene, inkludert AAC og Qualcomm aptXTM, gir solid tilkobling. MOMENTUM True Wireless 2s håndtering av Bluetooth-enheter gjør det rett og slett enklere å styre Bluetooth-tilkoblingene.”

Bedre komfort

“De nye MOMENTUM True Wireless 2 har blitt forbedret for å gi optimal brukervennlighet og komfort gjennom hele dagen. De er 2mm mindre enn forgjengeren og gir en enda bedre og ergonomisk passform. Øreproppene kommer med nesten dobbelt så lang batterilevetid sammenlignet med den tidligere generasjonen. Spilletiden på syv timer kan forlenges til opp mot 28 timer ved å lade i etuiet.”

Støtter Assistant og Siri

“MOMENTUM True Wireless 2 har blitt laget for å forutse hvert behov og forenkle hver eneste interaksjon. Å bruke øreproppene er med andre ord intuitivt, takket være enkle touch-kommandoer. Disse kan også tilpasses til brukerens foretrukne måte å styre lyd, samtaler og stemmeassistenter som Google Assistant eller Apple Siri på. Smart Pause-funksjonen er like intuitiv, og lyden stoppes automatisk når øreproppene tas ut av øret, og fortsetter når de puttes tilbake.”

-For den kresne

“MOMENTUM True Wireless 2 er det ideelle valget for den kresne lytteren. Sennheisers 7mm dynamiske drivere, designet og produsert i selskapets hovedkontor i Tyskland, gir utmerket stereolyd med dyp bass, en naturlig mellomtone og en klar og detaljert diskant. Lydopplevelsen kan enkelt skreddersys gjennom den innebygde equalizeren og Sennheisers “Smart Control App”.

“Takket være aktiv støykansellering er det nå mulig å nyte Hi-Fi lyd selv i travle områder. Dette fungerer i samspill med øreproppenes gode passive støyisolasjon som minimerer distraksjoner uten at det går utover lydkvaliteten. Når omverdenen krever større oppmerksomhet, lar ‘Transparent Hearing’-funksjonen lytteren høre lyden fra omgivelsene med ett enkelt trykk. Dette gjør det også mulig å ha samtaler uten å måtte ta ut øreproppene.”

Kilde:
Sennheiser pressemelding

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse