newron-electric-motorcycle-header
Det koster deg litt i overkant av 10000 kroner for å forhåndsbestille Newron EV-1.

Annonse


Nå tar de reservasjoner for Newron EV-1

Da vi skrev om EV-1 fra franske Newron i fjor sommer så var vi ikke sikre på at det kommer til et stadia hvor lanseringsutsiktene er så reelle at de begynner å ta i mot reservasjoner.

Nå har de begynt å gjøre nettopp det: for å sikre deg en av de tolv første enhetene som produseres, må du punge ut 2000 dollar mot det som blir den totale prisen på 60 000 dollar.

Rekkevidde på 300 kilometer

Den helelektriske motorsykkelen er ulikt alt man har sett tidligere, med kurvede treplater og et svært moderne steampunk-utseende.

Motorsykkelkonseptet er bygget rundt selve batteripakken, en detalj som vi har sett fra tid til annen med introduksjonen av elektriske motorsykler. Den store forskjellen derimot er hvordan batteripakken er utformet: pakken er formet som en tønne der denne er omkranset med LED-lys i det som ser ut til å være forskjellige farger på de forskjellige bildene Newron har offentliggjort.

Newron EV-1 kan nå en topphastighet på 220 km/t og har rekkevidde på opptil 300 kilometer. Null til 100 kilometer i timen gjøres unna på tre sekunder, ifølge Electrek.

Kilde
Electrek

Annonse