newron-electric-motorcycle-header
Det franske selskapet byr på minimalisme med sin elektriske motorsykkel.

Annonse


Viste frem elektrisk motorsykkel med oppsiktsvekkende design

Franske Newron har vist frem designet på deres nye elektriske motorsykkel der selve designet på kjøretøyet får litt mer oppmerksomhet enn at det er av den elektriske typen. I tråd med at motorsykkeldesign den siste tiden har blitt utført på mer kreative måter så kommer Newron sin nye sykkel i kurvede treplater og et svært moderne utseende.

Har unike detaljer

Motorsykkelkonseptet er bygget rundt selve batteripakken, en detalj som vi har sett fra tid til annen med introduksjonen av elektriske motorsykler. Den store forskjellen derimot er hvordan batteripakken er utformet: pakken er formet som en tønne der denne er omkranset med LED-lys i det som ser ut til å være forskjellige farger på de forskjellige bildene Newron har offentliggjort.

I det hele tatt er batteripakken svært synlig (og sårbar?) takket være bruk av fine treplater som utgjør en slags skjeletteffekt. Det ser lekkert ut, men om Newron tar sykkelen til produksjonslinja så regner vi med å se noen designendringer som gjør at kjøretøyet er mer praktisk å bruke enn slik det ser ut på konseptbildene.

Newron har ikke hittil gått ut med opplysninger om den unike motorsykkelens spesifikasjoner, men selskapet forteller at det er designet med innebygget smartteknologi. Eksempelvis skal den ha et smart system for å regulere energibruk basert på den planlagte destinasjonen. Dersom batteriet når et lavt nivå så vil sykkelen hjelpe med å tilpasse slik at man rekker destinasjonen.

Annonse


Det franske selskapet planlegger produksjon i et svært begrenset antall av den nye motorsykkelen: kun tolv produserte enheter neste år, og med mål om å øke produksjonen i 2021.

Hva synes du designet på Newrons elektriske motorsykkel?

Kilde:
Electrek

Annonse