OnePlus 7T
OnePlus 7T støtter ikke trådløs lading. Kan OnePlus 8 bli den første telefonen fra selskapet som støtter Qi-lading?

Annonse


OnePlus har nektet å tilby dette – nå kan de ha ombestemt seg

OnePlus har i lang tid nektet å kaste seg på bølgen for trådløs lading.

Vår lading er en av de raskeste på markedet. Trådløs lading er langt i fra like bra, sa OnePlus-sjef Pete Lau i et intervju under Mobile World Congress i fjor.

Ja, takk, begge deler?

Lau hadde et poeng. OnePlus har vært bransjeledende på kablet ladehastighet. Som kjent er ikke trådløs lading i nærheten av å hamle opp med kablet lading når det kommer til hastighet.

Men hadde det ikke vært en perfekt kombo å få både støtte for kablet og trådløs Qi-basert lading? Kanskje er det realiteten vi nærmer oss nå.

Annonse


Har blitt medlem i organisasjon

Selskapet har nå blitt medlem av Wireless Power Consortium (WPC). Dette er organisasjonen som håndterer Qi-standarden som brukes av mange smarttelefonprodusenter.

Det har vært ryktet i en stund at den kommende OnePlus 8 Pro-modellen kan få støtte for trådløs lading. Det faktum at selskapet nå har blitt med i WPC gjør i hvert fall ikke dette ryktet mindre sannsynlig.

Da vi i fjor skrev saken om at OnePlus 7 ikke skulle støtte trådløs lading, var responsen svært blandet i kommentarfeltet på ITavisens sak. De aller fleste mente at det var helt greit av selskapet å droppe dette.

Hvordan stiller dette seg i år? Bør OnePlus kaste seg på bølgen og tilby lading uten kabel?

Kilde:
The Next Web

Annonse


Annonse


Annonse