android-android-phone-communication-63690
OnePlus utelukker ikke trådløs lading i fremtidige telefoner, men per dags dato er teknologien for treg, mener selskapet.

Annonse


Her er nyheten som skuffer OnePlus-fans

Den kommende OnePlus 7-telefonen vil trolig få en rekke oppgraderinger og forbedringer sammenlignet med forgjengeren. Men en ting du kan se langt etter med denne lanseringen, er trådløs lading.

OnePlus-sjef Pete Lau har nemlig bekreftet at den kommende telefonen ikke får slik funksjonalitet.

Årsaken? Han mener det ikke er verdt å tilby trådløs lading på nåværende tidspunkt.

«OnePlus’ lading er en av de beste. Trådløs lading er langt i fra like bra», sa Lau i et intervju under MWC, ifølge Cnet.

Annonse
OnePlus bekrefter 5G-telefon

For tregt

Selv om Lau mener det, har trådløs lading blitt stadig mer populært i det siste. Apple introduserte det med iPhone X, iPhone 8 og 8 Plus i 2017, og Samsung tilbyr blant annet trådløs lading for sine Galaxy S10-telefoner og Galaxy Buds.

OnePlus-sjefen anser dagens trådløse lade-teknologi som for treg til at det vil lønne seg å implementere det i OnePlus 7. Det er synd for alle som hadde håpet på slik funksjonalitet, men kanskje også forståelig.

Foreløpig er trådløs lading langt tregere enn kablet lading. OnePlus er kjent for å bringe flaggskip-funksjoner til sine telefoner, samtidig som at de utelater enkelte funksjoner for å holde prisen nede. Det har i lang tid vært selskapets strategi. Så helt overraskende er denne nyheten kanskje ikke.

Hva synes du om denne avgjørelsen?

 

Kilde:
Cnet

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse