Annonse


Nye Model Y-bilder avslører: Ikke for deg med lange bein

Model Y nærmer seg lansering etter at modellen har fått på plass nødvendige sertifiseringer. De mest optimistiske estimatene anslår at Tesla kan levere bilen allerede fra februar.

Med en lansering nært forestående dukker det også opp stadig flere bilder av bilen. Nå har det blitt lekket bilder som viser den bakerste seterekken i Model Y. Det er interessant fordi vi tidligere ikke har sett denne seterekken fra en god vinkel – det eneste glimtet vi har fått så langt var gjennom sidevinduene, i en video som ble publisert før jul i fjor.

Plass til syv voksne, men hvor god plass?

De nye bildene viser den bakerste seterekken fra en bedre vinkel. Bildene gir et visst inntrykk av hvordan beinplassen blir for passasjerene som sitter bakerst i syvseteren.

Ifølge Tesla har bilen «plass for opptil syv voksne med en valgfri tredje rad». Tesla har helt sikkert rett i at det er plass, men om det blir god plass, er en annen sak.

Annonse


På bildene, som har dukket opp på Reddit, ser det ut til at beinplassen blir meget begrenset:

Mulig å justere?

Når det er sagt er det vanskelig å si noe bastant før vi vet mer om justeringsmulighetene. Model X har for eksempel et system som gjør det mulig å justere setene på andre rekke. Det vites ikke om Model Y kan skilte med det samme.

Kilde:
Electrek

Annonse


Annonse


Annonse