iphoneipod
Utviklerne av iPod-musikkspilleren gidder ikke App Store mer og utvikler i stedet en web-app som også vil fungere på Android, men for å komme i mål må de samle inn over 450 000 kroner.

Annonse


Apple fjernet appen alle snakket om – nå gjør utviklerne dette for å lure dem

Rewound er (var) iPhone-musikkspilleren med et grensesnitt likt iPod.

Følger ikke Apples App Store-retningslinjer

Men som mange utviklere er klar over, og sikkert også folkene bak denne, så tillater ikke Apple apper eller tjenester som aper etter deres design, noe denne gjorde på genialt vis ved å la brukere laste ned en rekke “retroskins”

Den andre årsaken er at Apple heller ikke tillater at utviklere tar betalt for Apple Music-funksjonalitet.

Hevder oppdatering vil ødelegge for nåværende brukere

Utviklerne forklarer at de samtidig har et annet problem: de kan ikke oppdatere appen slik at den blir godkjent igjen uten å ødelegge for de 170 000 personene som allerede bruker appen.

Annonse


Selskapet er bitre på Apple og meddeler i et Medium-innlegg at de utvikler en ny versjon, men at de føler det nærmest poengløst å gjøre dette da de tror Apple kommer til å stoppe den nye versjonen, også.

Slik ser web-appen ut:

Dette er utviklernes løsning for å lure Apple

Grunnet App Store har utviklerne endret taktikk, for i stedet for å utvikle en App Store-app, har de valgt å gå HTML-veien og lansere spilleren i nettleseren med den bonusen at appen også vil fungere på Android fra adressen REWOUND.APP.

For å få til dette har mannen bak, Louis Anslow, opprettet en GoFundMe-side for prosjektet i det håp om å samle inn 50 000 euro, drøyt 450 000 kroner.

Ved publiseringstidspunktet av denne artikkelen, så har ikke prosjektet mottatt støtte.

Kilde:
Medium

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse