Rewound
Rewound er tilgjengelig i App Store nå.

Annonse


Denne appen bør du laste ned før det er for sent

Savner du iPod Classic? Da kan iPhone-appen som omtales i denne saken være noe for deg. Rewound er en musikkspiller for iPhone som lar deg aktivere et iPod-design.

Hva synes Apple om dette, mon tro?

Appen er tilgjengelig i App Store og lar deg laste ned ulike «skins», noe som forandrer på utseende til musikkspilleren. Appen synkroniseres foreløpig kun opp mot Apple Music-biblioteket ditt, men utvikleren planlegger å introdusere støtte for Spotify etter hvert. Det jobbes også med en iOS-widget som kan fungere som en musikkspiller i miniatyrversjon.

Er du ute etter nostalgi-følelsen kan Rewound være et godt alternativ, for her får du de samme knappene som på iPod. Du kan også tilpasse utseende slik at musikkspilleren ligner andre musikkspillere.

Annonse


Etter som «skins» lastes ned etter at appen er installert, har utvikleren kommet seg forbi App Store strenge regler.

Å installere skins er enkelt – du blar deg gjennom et utvalg på Twitter eller Weibo (via appen) og laster ned temaene derfra.

Ikke den eneste

Kanskje husker du at vi skrev en lignende sak for et par uker siden. iOS-utvikleren Elvin Hu jobber også med en app som gir deg en musikkavspiller som ligner på iPod Classic. Den er foreløpig ikke lansert, og det gjenstår å se om Apple godkjenner den.

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse