Motorola Razr brettbar
Dette er trolig Motorolas nye brettbare Razr-telefon.

Annonse


Ser du hvilken telefon dette er?

Motorola har tatt den legendariske Razr-telefonen fra 2004, gitt den et mer moderne utseende, men viktigst av alt: gitt den en brettbar skjerm.

I går kunne vi publisere bilder av telefonen, som skal avdukes om knappe to uker. Vi fikk se flere bilder (trolig var det offisielle pressebilder) av telefonen, men nå har det første ekte bildet av Razr-telefonen dukket opp på internett.

«Leppe» i bunnen og busslomme øverst

Bildet ble publisert på det kinesiske nettstedet Weibo, og viser en person som holder i det som trolig er Motorolas Razr-telefon. Vi får se telefonen i utbrettet tilstand, og det bekreftes samtidig at telefonen har en tykk «leppe» på bunnen, samt en busslomme øverst.

Verizon-eksklusiv?

Det skal bli spennende å se hvor godt brettemekanismen kommer til syne på skjermen. Både Huaweis Mate X og Samsungs Galaxy Fold viser tydelige merker langs brettepunktet – det kan vi ikke skimte på noen av bildene vi har sett så langt.

Annonse


Dessverre for oss nordmenn ser den brettbare Razr-telefonen ut til å bli en Verizon-eksklusiv telefon. I så fall kan vi se langt etter den i Norge. La oss håpe at telefonen lanseres til europeiske markeder etter hvert.

Spesifikasjoner

Ifølge det nederlandske nettstedet Mobielkopen får Razr-telefonen Snapdragon 710, enten 4 GB RAM og 128 GB lagringsplass, eller 6 GB RAM og 256 GB lagringsplass.

Batteriet skal visstnok være på beskjedne 2,730mAh. Ettersom Snapdragon 710 som regel havner i telefoner som lanseres i det kinesiske markeder, virker det litt rart at Motorola går for 710-prosessoren i USA.

Ta derfor disse spesifikasjonene med en klype salt.

Kilde:
Android Central

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse