Brettbar Razr
En klassiker-telefon kommer tilbake i moderne drakt.

Annonse


Motorolas brettbare Razr-telefon skal vises frem i november

Motorola har nå sendt ut presseinvitasjoner for et arrangement som skal foregå i Los Angeles 13. november.

Ifølge selskapet vil det under arrangementet «foregå en etterlengtet avduking av et gjenoppfunnet ikon».

Ingen tvil lenger

De snakker selvsagt om den nye Razr-telefonen. Ikonet fra 2004 skal nå relanseres i ny drakt. Det er fortsatt en klapptelefon, men i 2019-versjonen er også skjermen brettbar. Sjekk ut dette klippet, som lå vedlagt i presseinvitasjonen:

Vi har tidligere sett bilder av telefonen, men det er uklart om det var offisielle pressebilder eller bare konseptbilder laget av en dedikert Motorola-fan. Uansett er det dette designet Motorola trolig har gått for:

Annonse


Motorola bekreftet tidligere i år at de arbeider med en brettbar enhet. Overfor Engadget uttalte selskapets visepresident Dan Dery dette:

– Vi begynte å arbeide med brettbare enheter for lenge siden. Og siden har vi vært gjennom mange varianter. Vi har ingen intensjon om å komme senere ut i markedet enn de andre, sa Dery.

Lommevennlig brettbar mobil

Ifølge tidligere rykter består Motorolas telefon av en brettbar skjerm på innsiden, samt en mindre tilleggsskjerm på utsiden.

Den gjør det meste annerledes enn Samsung og Huawei, to selskaper som begge har produsert smarttelefoner som fungerer som nettbrett i utbrettet tilstand. Motorola går for en klappvariant som trolig passer mye bedre i lomma enn Galaxy Fold og Mate X.

Kilde:
CNET

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse