Motorola Razr
Motorolas nye Razr-telefon er lekket på nettet.

Annonse


Dette er ikke hvilken som helst telefon

Den notoriske lekkeren Evan Blass har delt flere bilder av Motorolas kommende Razr-telefon.

Klapptelefon-klassiker med brettbar skjerm

12. november skal Motorola avduke en ny utgave av den legendariske klapptelefonen, som først ble introdusert i 2004.

Men det er ikke bare en liten oppussingsjobb Motorola har utført. For Razr ala 2019 er ikke bare en vanlig klapptelefon, skjermen på innsiden av telefonen er nemlig brettbar. For mange vil nok denne telefonen være minst like spennende som Galaxy Fold og Huawei Mate X, ettersom den har en helt annen formfaktor og trolig passer bedre i lomma.

Dette avslører bildene

De lekkede bildene er trolig offisielle Motorola-bilder som skal brukes til markedsføring av telefonen. Bildet viser at telefonen i stor grad ligner på den originale Razr-telefonen.

Annonse


Den har for eksempel en stor «leppe» i bunnen som ser ut til å bestå av en innebygd fingersensor. På toppen av telefonen kan man skimte et kamera.

Evan Blass har også delt et bilde av fronten av telefonen, som også består av en skjerm. Denne brukes for å vise varsler, for eksempel meldinger og innkommende anrop, og skal visstnok være et 600 x 800-panel. Panelet skal også bestå av noen kapasitive knapper.

Blass har også delt bilder av hovedattraksjonen, nemlig skjermen på innsiden. Den er visstnok et 6.2″ OLED-panel:

Verizon-eksklusiv?

Det skal bli spennende å se hvor godt brettemekanismen kommer til syne på skjermen. Både Huaweis Mate X og Samsungs Galaxy Fold viser tydelige merker langs brettepunktet – det kan vi ikke skimte på disse bildene, men ettersom det trolig er markedsføringsmaterial har nok Motorola klart å skjule det godt.

Dessverre for oss nordmenn ser den brettbare Razr-telefonen ut til å bli en Verizon-eksklusiv telefon. I så fall kan vi se langt etter den i Norge. La oss håpe at telefonen lanseres til europeiske markeder etter hvert.

Spesifikasjoner

Ifølge det nederlandske nettstedet Mobielkopen får Razr-telefonen Snapdragon 710, enten 4 GB RAM og 128 GB lagringsplass, eller 6 GB RAM og 256 GB lagringsplass.

Batteriet skal visstnok være på beskjedne 2,730mAh. Ettersom Snapdragon 710 som regel havner i telefoner som lanseres i det kinesiske markeder, virker det litt rart at Motorola går for 710-prosessoren i USA.

Ta derfor disse spesifikasjonene med en klype salt.

Hva synes du – er dette en telefon du kunne vurdert å kjøpe?

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse