MacBook Pro 16"
Apple kommer med en 16-tommer MacBook Pro, men når?

Annonse


Full forvirring etter ny Kuo-spådom – er den utsatt?!?

Stort sett troverdige Ming-Chi Kuo, kommer nok en gang med interessant informasjon om Apples lanseringsplaner.

MacBook Pro med saksetastatur i 2020

I et notat som MacRumors har fått tak i hevder Kuo at Apple neste år vil lansere en ny MacBook Pro-maskin med saksebryter-taster.

Han sier at dette vil skje enten i andre eller tredje kvartal. Både WWDC i juni, eller en pressekonferanse i juli, anses som sannsynlige tidspunkter for avdukingen av maskinen.

Tastatur-marerittet

Ifølge Kuo er det den taiwanske leverandøren Wistron som vil tilby delene for tastaturet selskapet planlegger å bruke.

Annonse


Apples butterfly-tastatur som ble introdusert i 2015 har vært et mareritt for brukerne, og endelig skal Cupertino-giganten gjøre noe med saken. Apple skal bytte ut butterfly-tastaturet i alle modeller, enten i 2020 eller 2021.

Skulle være den første maskinen med nytt tastatur

Men forvirringen dreier seg rundt den kommende MacBook Pro 16″-modellen. Det har gått rykter i lang tid om at Apple skal lansere en maskin med denne skjermstørrelsen i høst. Det er blant annet funnet ikoner for maskinen i macOS 10.15.1-betaen.

16-tommeren skulle også være den første MacBook Pro-maskinen med saksetastatur.

Ryker oktober-lanseringen?

Det er uklart om Kuo refererer til en annen ny MacBook-maskin, eller om det faktisk er 16-tommeren han snakker om. Er det sistnevnte vil det være dårlig nyheter for brukere som har gledet seg til en høst-lansering.

I flere måneder har nemlig oktober vært pekt på som lanseringstidspunkt for denne maskinen. men nå nærmer måneden seg slutten, og vi har ikke sett noe til maskinen ennå.

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse