macbookpro16
Nye MacBook Pro 16 får kjappere CPU-er, høyere oppløsning og samme formfaktor, men med 16" i stedet for 15". Kanskje utstyres den også med FaceID for første gang.

Annonse


Er maskinen alle venter på avbildet i macOS?

Det er ikke bare fordi alle liker å se nye design fra Apple at nye MacBook er så etterlengtet.

Avslørt i ny macOS beta

Nå vet vi jo ikke om selskapet klarer å utvikle tastaturer som tåler det vanlige tastaturer på andre bærbare klarer, men det er jo lov å håpe, og det er ryktet dette skal skje.

Dessuten er rammene rundt panelet litt i overkant på dagens modeller, og Touchbar tviler vi på ble den suksessen Apple hadde håpet på – med andre ord er det rom for større forbedringer.

MacGeneration

Som vanlig når Apple ruller ut nye beta-versjoner av sine OS, macOS Catalina 10.15.1 beta, er det referanser til nye produkter. Kanskje også denne gang. For det er ikke første gang maskinen avslører seg selv for tidlig i Apples beta-versjon av macOS.

Annonse


De samme grå fargevalgene?

Denne gang avsløres to maskiner, en “Silver” og en “Space Grey” med smalere rammer i filnavnet com.apple.macbookpro-16.

Det første vi registrerer er at designet ser nærmest helt likt ut nåværende generasjon, og det er ikke mulig å se om Touchbar er der eller ikke, men det regner vi med, kanskje en oppgradert versjon? En annen mulighet er at denne maskinen ikke representerer det store generasjonshoppet, men i stedet blir en topp-maskin før de mindre maskinene får en større designendring senere.

Nye taster får den, som meldt av Ming-Chi Kuo, samt 3072 x 1920 panel-oppløsning (en oppgradering fra dagens 15″ 2880 x 1800) og opp til Intel Core i9 Coffee Lake Refresh. Siste gang Apple oppgraderte MacBook Pro var i mai i år da de ble utstyrt med Intel Coffee Lake.

Det er bare lanseringen som er usikker nå. Det har en stund vært ryktet avduking denne måneden, men ingen pressekonferanse-invitasjoner er sendt ut enda, så det kan godt hende den i stedet blir presentert tidlig neste år.

Kilder:
MacRumors
MacGeneration

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse