galaxybookion
Galaxy Book Ion lanseres i USA tidlig neste år.

Annonse


Det er noe helt spesielt med Samsungs nye bærbare

Samsung har avslørt to helt nye bærbare, og de kan ikke vente med å snakke om dem for de lanseres nemlig ikke før tidlig neste år i USA.

1080p, men av god kvalitet

Det er snakk om Galaxy Book Flex (Intel Ice Lake) og Galaxy Book Ion (Intel Comet Lake – rett under 1 kg vekt).

Begge modellene leveres i 13,3″ og 15,6″ (som også kan fås med Nvidia GeForce MX250) størrelser og blir de første til å nytte Samsungs QLED-paneler i 1080p-oppløsning.

De har 100 prosent sRGB-dekning og DCI-P3 og lysstyrke opp til 400 nits. Et utendørs-modus “overklokker” dem helt opp til 600 nits.

Annonse


Galaxy Book Flex.

Kjappere klar til bruk

Noe annet kult med disse er at de er klare til bruk med en gang, mer som en mobil enn som en bærbar (spesielt med tanke på at disse jo kjører Intel). Forbedret batterilevetid har de også, i tillegg til Wi-Fi 6 Gig Plus og Thunderbolt 3.

Selskapets promo for deres nye Android-grensesnitt, One UI 2:

Den tredje smarte funksjonen er at berøringsflaten også kan brukes til å trådløst lade Qi-støttede enheter. Samsung kaller dette “PowerShare” som på sine mobiler.

Merk at den blå versjonen av Ion leveres med Samsung S Pen som også plasseres i maskinen for enkel transport. Det er også gester å finne som kjent fra Note 10 og Galaxy Tab S6 og nyeste Google Pixel, Pixel 4.

Spesifikasjoner Ion

Spesifikasjoner Flex

Kilde:
Samsung

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse