1571079837_google-nest-mini-1280x720_story
Det tyske nettstedet WinFuture har kommet over bilder av kommende Nest Mini.

Annonse


Googles Nest Mini ligner veldig på Home Mini, men har én viktig endring

I dag er det ventet at Google viser frem masse nytt innen maskinvare: Pixel 4, ny Pixelbook som vi har allerede kjenner detaljene til, Nest Wi-Fi og nye Nest Mini.

Kan monteres på vegg

Sistnevnte vil være en direkte oppfølger til Google Home Mini som ble lansert i 2017. I likhet med både Pixelbook Go og Pixel 4 så er produktet nå lekket i forkant av lansering, og viser minimale endringer fra da det ble solgt under Home-varemerket. Endringer er det likevel, og i det designmessige er det på undersiden av enheten lagt inn et hull for å plassere den lille smarthøyttaleren på en vegg om du ønsker det.

Strømkabelen er også på 1,5 meter for å gjøre saken lettere, og selve strømforsyneren er nå på 15W fremfor 9W som var med Home Mini. Det er en indikasjon på at Nest Mini kan tilby høyere lyd som kommer i tillegg til dual-band Wi-Fi og Bluetooth 5.0 – i hvert fall om ryktene stemmer.

Følg direktestrømmen klokka 16:00

Neowin skriver at prisen forventes å være den samme for Nest Mini som den har vært for forgjengeren, og at den blir tilgjengelig allerede denne uken eller neste i fargene svart, hvit, lyseblå og korallrosa.

Hvorvidt disse opplysningene stemmer eller ei får vi uansett fasiten på om noen timer. Google skal på scenen i New York klokka 16:00 – direktestrømmen kan du følge her.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse