Her er Pixel 4.

Annonse


Her er Pixel 4 – koster 799 dollar og kommer 24. oktober

Pixel 4

Da er de omsider avduket, folkens.

Pixel 4 blir tilgjengelig i svart, hvit og oransje. Koster 799 dollar og kan skaffes fra 24. oktober. Men ikke for oss nordmenn.

  • Pixel 4: 5.7″ Quad HD-panel (1080p)
  • Pixel 4 XL: 6.3″ Quad HD-panel
  • 90Hz oppdateringsfrekvens
  • Snapdragon 855, 6 GB RAM, 64 eller 128 GB lagring
  • Batteri: 2.800 mAh (Pixel 4), 3.700 mAh (Pixel 4 XL)
  • Inntil 18 watt kablet lading (støtter også trådløs lading)
  • Hovedkamera på 12,2 megapiksler f/1.7 samt telefotolinse på 16 megapiksler f/2.4

Pixel 4 og Pixel 4 XL kommer som ventet med radarteknologien Project Soli, som Google i dette tilfellet kaller «Motion Sense».

Google hevder at Pixel 4 har den raskeste ansiktsopplåsningen i verden. Motion Sense skal forberede systemet med en gang du løfter opp telefonen.

Du kan sveipe for å bytte sang eller skru på «Lydløs»-modus. Motion Sense-systemet sørger også får å dempe lyden på alarmer når armen din nærmer seg telefonen.

Pixel 4 har to telefotolinser som er en hybrid mellom optisk og digital zoom.


Google hevder at Night Sight-funksjonen er forbedret, og de tilbyr nå en ny modus som lar deg ta bilder av stjernehimmelen.

Tale til tekst

Med Pixel 4 Recorder kan du transkribere tale til tekst. Fungerer foreløpig kun med engelsk.

Under presentasjonen kjørte denne funksjonen i bakgrunnen, med flymodus aktivert. Det er mulig fordi funksjonen ikke er avhengig av internett, men gjør hele jobben på selve telefonen. Pixel 4-eiere kan også bruke appens innebygde søkefunksjon for å finne spesifikke deler av den transkriberte talen.

Ny Assistant

Assistant har fått en overhaling som ifølge Google skal gjøre den mer nyttig. Den har fått et nytt utseende på Pixel 4, og kan nå bedre forstå konteksten for informasjonen du leter etter.

Nå kan du be Assistant om å sette en begrensning for hvor lenge dine aktivitetsdata kan lagres på Google-kontoen din. Du kan også automatisk slette data ved hjelp av stemmen.

Pixelbook Go

Google har nå offisielt trukket sløret av Pixelbook Go, en ny Chromebook-maskin med en skjerm på 13.3 tommer. Den koster fra 659 dollar.

Maskinen, som veier i underkant av én kilo, kommer med et tastatur som skal lage mindre lyd enn tidligere modeller – og takket være et nytt materiale skal det være enklere å holde maskinen i hendene. 

Google lover opptil 12 timer batteritid og skriver i et blogginnlegg at 20 minutter med lading skal kunne gi to timer batteritid. 

Pixelbook Go kommer med Intel Core m3, i5 eller i7-prosessorer, 8 GB eller 16 GB RAM samt 128 GB eller 256 GB SSD-lagring. 

https://www.youtube.com/watch?v=rhKm-H8Cb7k

Nye Pixel Buds:

Google trakk også sløret av sine første ekte trådløse ørepropper. De blir tilgjengelig i 2020.

Rekkevidden skal være på 90 meter (ifølge Google kan du opprettholde tilkoblingen med tre rom mellom proppene og avspillingsenheten, eller på en fotballbanes avstand utendørs).

Med fem timers lyttetid på én opplading, og 24 timer med det trådløse ladeetuiet, legger nye Pixel Buds seg på samme lovnad som Apples AirPods.

Prisen? 170 dollar.

Google bekreftet også at du kan aktivere Google Assistant direkte med øreproppene uten å trykke på noe som helst. Du kan blant annet spørre assistenten om å gi deg veibeskrivelser eller oversette noe for deg ved å kun si «Hey, Google», eller «Ok Google».

Nest Mini

Ikke uventet endrer Google navnet fra Home Mini til Nest Mini. Selskapet annonserte i dag Nest Mini, som er en oppgradering av Google Home Mini fra 2017.

De ser nærmest identiske ut, men de kommer med forbedrede høyttalere (bassen skal være dobbelt så sterk) og et inkludert veggfeste. Nest Mini kommer i svart, lysegrå, koral og lyseblå.

De kan også kobles til andre Nest-høyttalere.

Verdt å nevne er også at den kommer med en tredje mikrofon som skal hjelpe deg i omgivelser med mye lyd. I tillegg kommer den med en AI-brikke som skal gjøre at Google Assistant kjører raskere på enheten.

Prisen? 599 kroner. Kommer i butikkhyllene 22. oktober i 23 land, Norge inkludert. Kan forhåndsbestilles nå.

Nest Wifi

Google Nest Wifi er et mesh-rutersystem som lar deg forlenge Wi-Fi-rekkevidden din. Den gjør også at du får tilgang til Google Assistant over en lengre rekkevidde.

Nest Wifi kan øke dekningen din med 25 prosent sammenlignet med forrige generasjon. Kan bestilles i topakning for 269 dollar, eller trepakning for 349 dollar. Blir tilgjengelig 4. november i USA og til andre land i løpet av fjerde kvartal.

Se avdukingen i opptak her:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse