Annonse


FIFA 20s karrieremodus slaktes – EA lover å fikse det

Mange FIFA-spilere har de siste dagene uttrykt sin frustrasjon over det de mener er et skuffende karrieremodus i FIFA 20.

Reddit-brukeren Spookymulder har i et intervju med Eurogamer på en god måte forklart hvorfor spillerne er misfornøyde.

– Historisk sett har karrieremodus vært hovedmoduset for FIFA. Men ettersom spillet har dreid seg mer og mer mot FIFA Ultimate Team, har EA begynt å neglisjere karrieremodus så mye at tidligere utgaver, som er fem eller syv år gamle, er milevis foran der vi er nå, sier Spookymulder til spillnettstedet.

– For døve ører

Forventningene til årets karrieremodus var noe høyere enn tidligere år fordi EA publiserte et dypdykk ned i det tradisjonelle moduset. Det ga håp om en at moduset var et større satsingsområde i år.

Annonse


– I løpet av de siste årene har hvert eneste FIFA-spill hatt feil som ødelegger for innlevelsen. Lag starter ikke med sine sterkeste oppstillinger og urealistiske tabeller har vært et problem ikke bare for FIFA 20, men også tidligere utgaver. Våre rop om patcher og endringer har falt for døve ører. Miljøet har blitt grovt neglisjert, sier spilleren videre.

Årets karrieremodus inneholder en rekke feil og irritasjoner, ifølge kritikerne. Urealistiske tabeller, tekniske problemer, svake AI-lag og ranking-feil er bare noe av det spillerne klager på.

Ifølge denne Reddit-tråden skal EA ha slettet kritiske foruminnlegg. Selskapet beskyldes for forsøk på tvinge spillerne sine til taushet.

Svarer på kritikken

Nå har EA tilsynelatende tatt kritikken til seg. I et Q/A-segment på EAs nettsider gjør selskapet det klart at de jobber med å forbedre karrieremodus.

EAs Community Manager går i detalj på mange av brukernes klager. Hver enkelt fiks implementeres fortløpende, så det er umulig å si når spillets karrieremodus eventuelt kan friskmeldes.

Her kan du lese om alle endringene EA planlegger å gjøre med FIFA 20 i tiden fremover.

Er responsen fra EA tilfredsstillende nok, synes du ?

Kilde:
Eurogamer / EA

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse