Philips Hue

Annonse


Nå kommer Philips med nye Hue-lys

I sommer annonserte Philips nye Bluetooth-baserte smartlys som ikke krever en bro – du kan lese mer om dem her.

Men selskapet har også flere nyheter på vei. Det vet vi takket være en lekkasje som ble videreformidlet via det tyske nettstedet Smart Lights.

Les også: Nå kan Philips Hue gjøre dette

Nettstedet har fått tak i detaljerte bilder som viser de nye produktene i all sin prakt. Bildene ble oppdaget på nettsidene til en tysk jernvareforretning, som trolig hadde lagt ut de nye lysene en smule for tidlig. Nettsiden ble raskt tatt ned, men Smart Lights rakk å få tak i bildene og en hel del informasjon.

Annonse


«Fugato»

Den ene nyheten heter «Fugato» og er spotlys som kan kjøpes som enkeltlys eller i pakker med enten to, tre eller fire lys.

Takket være Bluetooth-modulen i pæren kan du enkelt styre opptil ti av disse lysene fra smarttelefonen. Har du flere enn ti lys må du imidlertid skaffe broen. Fugato-lysene skal ifølge Smart Lights bestå av 16 millioner farger.

«Centura»

Hue Centura er av typen downlights, og kommer Ifølge Smart Lights i fire ulike varianter – to av dem er runde, mens de andre to er kvadratiske. Det kommer også i både sort og hvitt.

Verken pris eller tilgjengelighet er foreløpig kjent, men sannsynligvis får vi høre mer om disse under årets IFA-messe, som starter i september.

Kilde:
9to5Mac

Annonse