iPad Pro 12.9
iPad Pro-eiere opplever et irriterende problem med skjermen.

Annonse


iPad-eiere har hatt dette problemet i månedsvis: – Det skjer HELE tiden

Utvikleren Steve Troughton-Smith, som for mange er mest kjent for å avsløre detaljer om Apple-programvare, skriver på Twitter at han opplever touch-problemer på sin iPad Pro.

Reagerer ikke

Når han jobber med tunge apper, som setter maskinvaren under høyt press, henger systemet seg slik at det ikke responderer på input fra brukeren. Noen ganger registreres ikke trykkene i det hele tatt, mens andre ganger reagerer iPad-en flere sekunder etter at brukeren trykket på skjermen.

Les også: – iPad 2020 får avansert 3D-teknologi før iPhone

Men Troughton-Smith er ikke alene. På Twitter florerer det av rapporter der brukere deler lignende erfaringer med iPad Pro. På Apples support-forum debatteres også problemet.

Annonse
– Skjer hele tiden

Troughton-Smith opplever problemene på iPadOS, men det ser likevel ikke ut til å være eksklusivt for denne versjonen. Også på tidligere iOS-utgaver skal brukere ha slitt med iPad Pro-skjermer som ikke responderer.

«2018 iPad Pro? Skjer. hele. tiden. på min med iOS 12», skriver brukere Bryson_M på Twitter.

En annen deler også sin erfaring:

«Jeg har hatt det samme problemet på min 12.9″ iPad Pro som kjører iOS 12», skriver brukeren cmarriotti.

Apple sier ingenting

Men dette er langt i fra den første gangen vi hører om dette mystiske iPad Pro-problemet. Det ble også omtalt av MacRumors i april, uten at det førte til at Apple kom på banen. Dermed vet vi fortsatt ikke om dette skyldes maskinvare eller programvarefeil.

Ifølge Troughton-Smith fikses problemet midlertidig av å først låse iPad-en, for deretter å låse den opp igjen. Men det kan ikke kalles en fullverdig fiks, all den tid problemet kommer tilbake kort tid etterpå.

Har du opplevd noe lignende?

Kilde:
iMore

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse