ipad_apple
iPad Pro kan får avansert 3D-teknologi før iPhone. Det melder en ny rapport, men andre kilder peker på en lansering allerede i år.

Annonse


– iPad 2020 får avansert 3D-teknologi før iPhone

Nye rapporter melder at nye iPad Pro lanseres med 3D-kameraer mars neste år og altså før iPhone utstyres med samme teknologi som kan tegne omverdenen med lasere for nøyaktig mapping.

Men stemmer det?

Masseproduksjonen skal visstnok starte på tampen av 2019.

Sist gang Apple oppdaterte Pro-serien nettbrett var i november i fjor da de introduserte FaceID og et nytt og pent design med langt mindre rammer.

Men, stemmer denne nye informasjonen vedrørende den fjerde generasjonen iPad Pro-brett?

Annonse
Vi vet ikke helt, for Bloomberg har samtidig meldt at nye iPad Pro-modeller med kjappere innmat og oppgraderte kameraer lanseres allerede i år – kanskje november igjen? Mac Otakara har en tredje teori: lanseringen skal finne sted i oktober i år.

Les vår anmeldelse av den største tredje generasjon iPad-en:

Vi tror 3D-kameraene kommer i iPhone og iPad sent i 2020

Mest sannsynlig er det kanskje at iPad Pro får en mindre CPU- og kamera-oppdatering i november i år, mens 3D-kamera-modellene ikke kommer før oktober 2020.

Apple elsker AR, så det er derfor ikke overraskende at det kommer til å utstyre neste års iPhone og iPad Pro-modeller med tre kameraer som kan analysere omverdenen med laserteknologi.

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse