Sootify familieabonnement
Spotify gir kunder av familieabonnementet en ny spilleliste for hele familien.

Annonse


Spotify med nyheter til deg som har familieabonnement

Spotify har i dag kunngjort endringer for selskapets Familie-abonnement. I en pressemelding sier Spotify at det kommer nye funksjoner «for hele familien».

For å ta det første først: prisen er fortsatt den samme, altså 169 kroner i måneden. Men brukere av familieabonnementet får nå flere valgmuligheter til å tilpasse strømming av musikk og podcast.

Les også: Lei av at folk utnytter familieabonnement
Les også: Hudflettes etter pengekrav: – Spotify er et hjerteløst selskap som ikke bryr seg om artistene

Dette er nytt

Foreldrekontroll: Ifølge Spotify er dette en funksjon mange har etterspurt. Foreldre får nå mulighet til å kontrollere filteret for eksplisitt innhold på alle andre kontoer i familieabonnementet. Du kan med andre ord sørge for at poden ikke får tilgang til musikken du anser som lite barnevennlig.

Annonse


«Family Mix»: Familier får nå «eksklusiv tilgang» til en personlig spilleliste med låter for hele familien. Listen oppdateres jevnlig og man kan kontrollere hvilke kontoer som er med i hver enkelt spillsesjon for å optimalisere opplevelsen.

«Family Hub»: Brukere som er registrert som betalingskontakt på abonnementet kan justere alle innstillinger på ett sted, blant annet å legge til eller fjerne familiemedlemmer, oppdatere hjem-adressen og justere foreldrekontrollen.

Kilde:
Spotify (pressemelding)

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse