jaguar-i-pace-tesla-model-x
Jaguar har forsøkt flere tilnærminger for å kapre Tesla-kunder i USA - et spesifikt Tesla-insentiv er den siste i rekken.

Annonse


Går etter Tesla med komisk rabattbegrunnelse

I slutten av juni skrev vi en sak om Jaguar der de hadde tydd til noe drastiske tiltak for å kapre Tesla-kunder med en reklamebrosjyre der de sammenlignet sin egen I-Pace mot Model X fra konkurrenten, og nå har de nok en gang gått på offensiven for å kapre ytterligere noen potensielle kunder.

Gir rabatt om du eier Tesla

Salgsteamet i Jaguar sitter nok og flirer over det siste markedsføringstrikset sitt der de tilbyr en såkalt “Tesla-rabatt” på 3000 dollar for å insentivisere kjøp av I-Pace fremfor konkurrentens elbilmodeller. Rabatten ved kjøp av en ny I-Pace kommer nå totalt på 15 000 dollar og burde hjelpe den britiske produsenten å få litt medfart i salget på amerikansk grunn, som hittil ikke karakteriseres som den beste.

På den aller nyeste reklamebrosjyren står det svart på hvitt at det gis en “Tesla Conquest“-rabatt på 3000 til den som går til anskaffelse av bilen som ellers gjør det bra på andre markeder utenom det amerikanske. Spesielt nok er det at du må være del av en husholdning der et Tesla-kjøretøy må være registrert, slik at det virker noe begrenset i hvilken grad rabatten er effektiv.

https://twitter.com/tesla_truth/status/1161189567686250497

Hvorvidt markedsføringen er effektiv eller ei gjenstår å se når Jaguar eventuelt publiserer nye tall for bilsalget i USA. Hittil har de levert totalt rett i overkant av 1500 elektriske biler på amerikansk jord.

Kilde:
Electrek